Life

Nick Cannon a dezvăluit cât de mult plătește pentru întreținerea celor 12 copii ai săi

today30 mai 2023

Fundal

Nick Cannon a estimat recent că plătește peste 3 milioane de dolari pentru întreținerea anuală a copiilor săi.

Gazda Celebrity Prank Wars are 12 copii: Rise, Powerful și Golden, cu Brittany Bell; Beautiful, Zion și Zillion, cu Abby De La Rosa; Halo și Zen- care a decedat, cu Alyssa Scott; Legendary Love cu Bre Tiesi; Onyx cu LaNisha Cole; Gemenii de 12 ani, Monroe și Marocan, cu Mariah Carey.

Într-un interviu recent, Nick a dezvăluit că „frumoasa sa fiică Onyx” este copilul cu care petrece cel mai mult timp. El a spus: „Sunt cu ea de cel puțin trei ori pe săptămână.” El a adăugat că el și LaNisha au o „înțelegere foarte puternică, iar operațiunea de co-parenting este solidă. Dacă mă vezi luni, miercuri sau vineri, fiica mea e chiar lângă mine.”

În ciuda faptului că își petrece cea mai mare parte a timpului cu Onyx, Cannon a declarat că este alături și de ceilalți copii ai săi.

foto-pagesix.com

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Copiii vor beneficia de acces gratuit la Bazinul de înot didactic, de 1 iunie

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie, anunță primăria Călărași. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45. Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași informează că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie, bazinul va fi închis publicului. Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, […]

today30 mai 2023

0%