Life

Nicki Minaj protestează împotriva YouTube după ce platforma i-a restrâns categoria de vârstă

today27 septembrie 2022

Fundal

Nicki Minaj a renunțat la YouTube, după ce platforma i-a restricționat categoria de vârstă la videoclipul ei „Likkle Miss Remix” cu artistul dancehall Skeng.

“Imaginează-ți asta. Mi-au restricționat videoclipul, dar au lucruri de un milion de ori mai rele pe platforma lor falsă”, a scris Minaj pe Instagram cu o captură de ecran a unei notificări de încălcare a regulilor comunității YouTube. „Acesta este ceea ce fac ei pentru a vă împiedica să câștigați în timp ce faceți reclame pentru alte persoane și postați statistici false. Pentru că aceleași persoane care conduc YouTube colaborează cu o anumită casă de discuri și companie de gestionare.”

Potrivit capturii de ecran, videoclipul „Likkle Miss Remix” a fost considerat „nepotrivit pentru spectatorii sub 18 ani”. Videoclipul prezintă un grup de petrecăreți care beau și dansează, cu dansatoare care se alătură lui Minaj în twerking pe tot parcursul clipului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Au început înscrierile la Concursul Chitara Dunării

Au început înscrierile la FESTIVALUL - CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ FOLK ”CHITARA DUNĂRII”, ediția a XII a, care se va desfășura în perioada 19-20 noiembrie. Prin acest festival, Centrul Județean de Cultură și Creație își propune continuarea tradiției acestui gen muzical la Călărași, descoperirea şi promovarea calităților vocale, artistice și creativ-muzicale ale tuturor artiștilor care vor urca pe scenă. El este conceput ca o manifestare cultural-artistică adresată grupurilor şi interpreţilor […]

today27 septembrie 2022

0%