Life

Nicole Scherzinger lucrează la un album solo, după ce reuniunea Pussycat Dolls a fost anulată

today12 aprilie 2022

Fundal

Nicole Scherzinger a confirmat că „lucrează la un album” în timp ce a urcat pe scenă la spectacolul ei din Los Angeles. Cântăreața, în vârstă de 43 de ani, care a anulat recent show-urile reuniunii The Pussycat Dolls, nu a mai lansat un album solo de când albumul ei dance-pop din 2014, Big Fat Lie, nu a reușit să ajungă în topuri.

The Sun relatează că vedeta s-a adresat publicului la concert și a detaliat: „Am scris ceva în ultima vreme, lucrând la acest album”. Primul album de studio al lui Nicole, Killer Love, a fost lansat în 2011, după ce a fost respins de mai multe ori, dar s-a descurcat bine în topurile din Marea Britanie.

Principalul single de pe cel de-al doilea album al ei din 2014, Your Love, a debutat pe locul șase în clasamentul single-urilor din Marea Britanie și pe locul al doilea, Run, în primele treizeci. Dar a treia piesă a ei, On the Rocks, a primit recenzii negative, iar cea de-a patra, Bang, nu a reușit să ajungă la topuri.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Britney Spears a anunțat pe Instagram că este însărcinată

Britney Spears se bucură de libertatea ei, după încetarea tutelei de 13 ani, iar acum, vedeta pop spune că este însărcinată. Spears le-a împărtășit știrea fanilor ei luni după-amiază pe Instagram: „Am slăbit atât de mult încât să plec în vacanța mea în Maui, doar ca să o recuperez… M-am gândit „Doamne... ce s-a întâmplat cu stomacul meu? soțul a spus „Nu, ești o prostuță însărcinată cu mâncare!!!” Așa că […]

today12 aprilie 2022

0%