Administrație

Noi parcări în municipiul Călărași

today7 septembrie 2023

Fundal

Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, a finalizat lucrările de amenajare a unei noi parcări de reședință, în zona blocului G1, din strada Victoriei. Cetățenii din această zonă vor beneficia de 25 de locuri de parcare.

Pe o suprafață de 1000 mp, s-a lucrat la întreţinerea carosabilului, aplicându-se covor asfaltic, dar și la reabilitarea trotuarelor. SPPSV Călărași continuă procesul de modernizare a cărților interioare aferente blocurilor C14-C16 (pe o suprafață de 2.550 mp, se vor efectua lucrări de întreținere a carosabilului, dar și de reabilitare a trotuarelor) și K18-K22 (pe o suprafață de 3.620 mp), prin amenajarea de parcări de domiciliu.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

4 zodii care adoră să călătorească

Călătoriile sunt primele lucruri pe care le listăm ca fiind un interes pentru o aplicație de întâlniri, dar dacă suntem sinceri, unii oameni trăiesc pentru asta. Deși probabil că există o mulțime de factori care îți alimentează spiritul aventuros, ai putea fi surprins de cât de multă influență are semnul tău zodiacal asupra dragostei tale pentru călătorii. Săgetător Ca aventurier al zodiacului, nu ar trebui să fie o surpriză să-l […]

today7 septembrie 2023

0%