Administrație

Noi tratamente de combatere a țânțarilor, în Călărași

today1 septembrie 2022

Fundal

În perioada 7-10 septembrie 2022, pe domeniul public al municipiului Călăraşi se vor efectua tratamente terestre de combatere a ţânţarilor adulţi şi tratamente de dezinfecţie pe domeniul public în zonele cu risc de infestare.

Tratamentele se vor efectua în intervalul orar 22:00 – 02:00, în funcţie de condiţiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Substanţele active folosite sunt: Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Praletrin şi Glutaraldehyde.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Nu dormi suficient? S-ar putea să fii mai egoist

Somnul este recunoscut pe scară largă ca unul dintre procesele esențiale ale vieții, oferind beneficii puternice în sănătatea fizică, sănătatea mentală și chiar mortalitatea. Dar știați că nopțile nedormite pot duce și la un comportament egoist? Somnul insuficient afectează probabilitatea ca o persoană să ajute pe cineva, potrivit unei noi cercetări publicate în revista PLOS Biology. Cercetătorii de la Universitatea din California, Berkeley, au efectuat trei studii în Statele Unite […]

today31 august 2022

0%