Life

Nominalizările la Latin Grammy sunt conduse de Bad Bunny, Rauw Alejandro, Christina Aguilera și Rosalía

today21 septembrie 2022

Fundal

Bad Bunny domină premiile Latin Grammy de anul acesta, obținând un total de 10 nominalizări, inclusiv nominalizări pentru „Un Verano Sin Ti” pentru albumul anului și pentru Bomba Esteréo, cu „Ojitos Lindos”, pentru piesa anului.

Bad Bunny încă nu a obținut victorii în niciuna dintre cele patru mari categorii. Cu toate acestea, odată cu nominalizările sale pentru „Un Verano Sin Ti”, el devine primul artist care a primit trei premii consecutive pentru albumul anului. De asemenea, a fost nominalizat la aceeași categorie de două ori pentru cea mai bună performanță urbană, cea mai bună interpretare reggaeton și cea mai bună melodie urbană. Nominalizările rămase sunt la categoriile cel mai bun album urban și cele mai bune cântece rap/hip-hop.

Producătorul-compozitor mexican Edgar Barrera, care a câștigat nouă, Rauw Alejandro cu opt și Christina Aguilera, cu șapte, au primit mai multe aprobări. Aguilera este nominalizată la trei dintre cele patru mari categorii, inclusiv albumul anului pentru „Aguilera”; ea se alătură lui Becky G, Nicki Nicole și Nathy Peluso într-o nominalizare pentru înregistrarea anului și cântecul anului pentru piesa lor „Pa Mis Muchachas”.

Premiile Latin Grammy vor avea loc pe 17 noiembrie 2022, la Michelob Ultra Arena, Las Vegas.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Restricții de circulație în municipiul Călărași

Primăria Municipiului Călărași anunță că traficul va fi restricționat, în zona centrală a orașului. Începând de joi, 22 septembrie, ora 05:00 până luni, 26 septembrie, ora 12:00, traficul va fi restricționat pe str. Sloboziei, tronsonul cuprins între str. București și str. Progresul, cu ocazia organizării manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Călărași. Activitățile se vor desfășura pe platoul din fața Consiliului Județean Călărași, în perioada 24-25 septembrie.

today21 septembrie 2022

0%