Life

Nominalizările la MTV VMA 2022 au fost publicate: pe listă se află Kendrick Lamar, Lil Nas X, Jack Harlow, Harry Styles

today27 iulie 2022

Fundal

MTV a dezvăluit nominalizările pentru VMA-urile din 2022: în fruntea grupului sunt Jack Harlow, Kendrick Lamar și Lil Nas X cu șapte fiecare, urmați îndeaproape de Doja Cat și Harry Styles cu șase și Billie Eilish, Drake, Dua Lipa, Ed Sheeran. Taylor Swift și Weeknd cu cinci. Spectacolul are loc la Prudential Center din Newark, New Jersey, duminică, 28 august, la ora 20:00. ET/PT.

Harlow și Lil Nas X au câștigat amândoi mai multe premii pentru colaborarea lor cu succesul numărul 1 „Industry Baby”, în timp ce Madonna, care este cea mai premiată artistă din istoria MTV, cu 20 de victorii, devine singura artistă nominalizată în fiecare dintre VMA, cinci decenii (anii 1980-2020), când a câștigat a 69-a nominalizare pentru „Madame X”.

În 2022, 26 de nominalizări pentru prima dată, inclusiv Baby Keem cu patru și Gayle, Kacey Musgraves și Måneskin cu câte două, plus primele nominalizări pentru Anitta, Becky G, Dove Cameron, Karol G, Itzy, Jid, Muni Long, Tems, Wet Picior.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Țara care pune taxă pe sare!

După o taxă pe zahăr implementată din 2017, urmează una pe sare. Autoritățile susțin că aceste impozite sunt menite să apere cetățenii, în ideea de a promova o viață mai sănătoasă pentru locuitorii urbei, potrivit foodstory.ro. Astfel produsele vândute care conțin multă sare vor fi taxate în plus. Autoritățile din Thailanda au amânat aplicarea taxei pe sare ce ar fi trebuit să intre în vigoare în 2021, dar au în […]

today27 iulie 2022

0%