Life

Noua modă în 2023: Rochie de mireasă neagră

today2 martie 2023

Fundal

Fie că alegi o rochie de prințesă sau alta ultramodernă, cu un croi aparte sau într-o nuanță neobișnuită, cu siguranță că-ți dorești să faci senzație la nuntă și să păstrezi ca amintire niște fotografii în care să arăți senzațional.

Cum spuneam, nu contează stilul abordat, cât mai ales senzația pe care o are mireasa în ziua cea mare. Trebuie să-i placă rochia în care se prezentă în fața viitorului ei soț. Iar 2023 are destule propuneri vestimentare să ne facă. „Ne-am îndepărtat destul de mult de acea imagine tradițională a miresei când vine vorba despre rochia purtată la nuntă”, a dezvăluit Kate Halfpenny, fondatoarea și designerul de la Halfpenny London.

Romantic și înflorat

Pentru mulți, nu e nuntă dacă nu există o atmosferă romantică și culori pastel, care să te îndemne parcă la un vis frumos cu el și ea îndrăgostiți până la adânci bătrâneți. Așadar nu puteau lipsi rochiile bufante, cu flori aplicate discret și trene impresionante. Indiferent de culoarea aleasă, ea trebuie să fie blândă, de-abia sesizabilă, iar croiul rochiei trebuie să amintească de vremurile demult apuse, în care cavalerismul și romantismul domneau. Cu toate că nu e un trend nou, acest look este perfect valabil și-n 2023, mai ales dacă nunta are loc primăvara sau vara.

Prințesa din poveste

Femeile de mici se visează într-o rochie de prințesă la nunta lor. Încorsetată și cu o rochie amplă spre tiv, care să capteze toate privirile, mireasa știe că nu va da greș niciodată îmbrăcată astfel. Esențial nu este atât nuanța ținutei, cât mai ales croiala ei, silueta pe care o creează și care nu poate trece neobservată. Somptuoasă ca o diva hollywoodiană, mireasa se va simți minunat în rochia ei de prințesă, iar acest lucru este vital pentru creatorii de modă care au declarat la unison că rochia cu talie subțire, amplă la poale, este nelipsită de la nunți în 2023.

Little black dress

Știm că trebuie să avem negreșit în garderobă o rochie neagră elegantă, care să ne scoată din orice situație inconfortabilă din punct de vedere vestimentar. Însă chiar să te prezinți la propria nuntă într-o rochie neagră?!Ei bine, designerii au călcat în picioare tradiția și au optat pentru ceva complet inedit pentru ziua cea mare. De ce să nu-i amuțești pe toți cei prezenți la nunta ta cu o ținută neobișnuită?! De ce să nu creezi un moment-șoc atunci când îți faci prezența la altar într-o rochie sumbră sau sexy, cu dantelă neagră, extrem de provocatoare?!

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

A avut loc Adunarea Generală a Asociaților Consorțiului de Extensie și Dezvoltare Rurală

Ieri, 28 februarie, a avut loc Adunarea Generală a Asociaților Consorțiului de Extensie și Dezvoltare Rurală. În cadrul evenimentului, membrilor Consorțiului, fermierii județului Călărași, le-au fost prezentate noile reglementări, precum și calendarul estimativ de lansare a sesiunilor de depunere a cererilor de finanțare aferente intervențiilor din cadrul Pilonului Il din Planul Strategic PAC 2023-2027 în anul 2023. Totodată, în aceeași ședință, au aderat trei noi membri. An de an, fermierii […]

today1 martie 2023

0%