Administrație

Noul sediu al Primăriei Grădiștea va fi inaugurat până la data de 1 august

today18 mai 2022

Fundal

Noul sediu al Primăriei Grădiștea se află într-un stadiu foarte avansat al construcției, la acest moment se lucrează la finisaje. Primăria dispune de un demisol spațios, parter și un etaj. Parterul primăriei va dispune de șase birouri care vor găzdui toate serviciile.

Vasile Matei, primarul comunei Grădiștea a declarat într-un interviu pentru Canal Sud că speră ca noul sediu al primăriei să fie inaugurat pe data de 1 August împreună cu clădirea Căminului Cultural deoarece și acesta se află în renovare.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

O delegație a Consiliului Județean Călărași se află într-o vizită de lucru în Spania

Oficialii călărășeni sunt permanent preocupați de situația românilor plecați sau stabiliți în țările occidentale. La sfârșitul săptămânii trecute, o delegație a Consiliului Județean Călărași, formată din 12 consilieri județeni, a vizitat mai multe orașe importante din Spania, unde populația românilor este semnificativă, potrivit canalsud.ro. Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași Mihăiță Beștea și consilierul județean Gâdea Vasile au fost cei care au condus delegația plecată din Călărași timp de 3 zile. Potrivit […]

today17 mai 2022

0%