Neobișnuit

O carte împrumutată a revenit la o bibliotecă din Anglia după aproape 76 de ani

today23 iunie 2022

Fundal

O bibliotecă britanică a declarat că are un nou record pentru o carte restantă după ce un volum a fost returnat recent la aproape 76 de ani de la data scadenței.

Biblioteca Keighley a Consiliului Bradford din Anglia a declarat că oficialii au primit recent un e-mail de la Charlie Studdy, care a găsit o piesă numită This Way To The Tomb de Ronald Duncan în timp ce sorta unele dintre cărțile familiei sale. Cartea purta markere de la bibliotecă și avea ca termen de scadență 17 iulie 1946.

Acesta este cu siguranță un record pentru noi, cu aproape 76 de ani în întârziere”, a spus biblioteca pe Twitter. Studdy a predat manual cartea la bibliotecă. El a spus că mama lui decedată, Eileen Hoyle, trebuie să fi verificat cartea în timp ce locuia în Haworth, în apropiere. Bibliotecarii au calculat că cartea ar fi acumulat 4.357,86 dolari în taxe de întârziere la rata actuală, dar oficialii au ales să renunțe la amendă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Tatăl lui Britney Spears își hărțuiește fiica în continuare

Se pare că Britney Spears nu are prea mult timp pentru proaspăta căsătorie. După cum a raportat TMZ, Jamie Spears, tatăl lui Britney, a cerut unui judecător să o oblige pe vedetă să participe la o nouă depoziție. El a susținut că Britney își contestă în prezent personajul pe rețelele de socializare. De asemenea, el crede că vor fi scrise mai multe memorii. În discuție, spune TMZ, sunt acuzații specifice […]

today23 iunie 2022

0%