Administrație

O delegație a Consiliului Județean Călărași a participat la Adunarea Regiunilor Europene

today3 iulie 2023

Fundal

Adunarea Regiunilor Europene (ARE), alături de Guvernul Cataloniei a organizat zilele trecute Adunarea Generală și Reuniunea Biroului Politic ARE 2023, în Barcelona, Catalonia, eveniment în cadrul căruia a participat și o delegație a județului Călărași condusă de către vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Ion SAMOILĂ.

Convocarea membrilor ARE reprezintă o oportunitate de a aborda provocările și oportunitățile comune cu care se confruntă regiunile, de a reînnoi rețelele de colaborare și de a modela prioritățile politicii ARE într-o Europă transformată. În cadrul Adunării Generale din 2023 a fost ales noul Executiv al ARE.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a participat la finala Cupei TSD Călărași

Pe 30 iunie s-a disputat finala Cupei TSD Călărași. Evenimentul sportiv a avut loc pe stadionul "Ion Comșa", pe terenul de minifotbal. Echipele din Ulmeni, Cuza Vodă, Modelu și Lehliu-Gară au jucat finala și finala mică. Echipa câștigătoare, TSD Cuza-Vodă, va pleca la Argeș pentru regionala Sud-Muntenia. La eveniment a luat parte și președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță. „Felicitări lui Ionuț Stan, președintele TSD Călărași, pentru implicarea de care […]

today3 iulie 2023

0%