Life

O femeie a pregătit 249 de căni de ceai într-o oră, pentru a intra în cartea recordurilor

today19 octombrie 2022

Fundal

O femeie din Africa de Sud a doborât un record mondial Guinness când a pregătit 249 de căni de ceai într-o oră. Ingar Valentyn din Wupperthal a ales ceaiul rooibos, un ceai roșu din plante care provine din frunzele arbustului Aspalathus linearis din Africa de Sud și și-a servit ceștile unui grup de studenți și rezidenți locali.

Guinness World Records a stabilit obiectivul pentru record la 150, iar la sfârșitul încercării sale, Valentyn a estimat că a făcut aproximativ 170 de cești. Numărul oficial s-a dovedit a fi 249 – oficialii au spus că ea a turnat 250 de căni, dar una nu a fost suficient de plină pentru a se califica pentru record. Recordul a fost filmat pentru serialul e.tv Stumbo Record Breakers.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Femeile amuzante la locul de muncă ratează avansarea în carieră

Doamnelor este timpul să fim serioase la birou, umorul nostru se pare că ne împiedică să avansăm în cariera. Gata cu glumele la dozatorul cu apă, cu cuvintele amuzante care să spargă gheața la întâlniri, cu remarcile pline de amuzament care să scadă orice tensiune din birou. Potrivit unui studiu al unui grup de cercetători de la Universitatea din Arizona, femeile care sunt spontane și amuzante la locul de muncă […]

today19 octombrie 2022

0%