Administrație

O femeie din Călărași a fost amendată de polițiștii locali pentru că a depozitat moloz pe spațiul verde

today19 iulie 2023

Fundal

Polițiștii locali ai Direcției Control Comercial și Protecția Mediului au constatat, ieri, 18 iulie, în zona Bazarului Big, o cantitate mare de moloz și deșeuri rezultate din construcții, pe spațiul verde din fața blocului D24, sc. 2, de pe strada Trandafirilor. Femeia în cauză, din Călărași a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 30.000 de lei, conform O.U.G. 92/2021.

De asemenea, aceasta a fost informată cu privire la faptul că trebuie să ia legătura cu firma IRIDEX Salubrizare Group SRL, pentru încheierea unui contract privind ridicarea molozului rezultat din construcții. Astăzi, 19 iulie, Direcția Urbanism, din cadrul Primăriei Municipiului Călărași, va verifica lucrările executate în acest apartament.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Antim Ivireanul” a fost modernizat

Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Antim Ivireanul”, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, oferă cele mai bune condiții seniorilor cazați. Astfel, pentru îmbunătățirea activității din cămin și a creșterii calității vieții bătrânilor, au fost efectuate reparații la grupurile sanitare, situate la parter, și la clubul de zi. La grupurile sanitare, s-au înlocuit următoarele: gresia, faianța, chiuvetele, vasele de toaletă. De asemenea, s-au montat aerisiri, pentru prevenirea apariției condensului. În vederea unui […]

today19 iulie 2023

0%