Life

O femeie din Michigan a câștigat 500.000 de dolari la un loz în plic ales datorită culorii

today15 martie 2022

Fundal

O femeie de 34 de ani din Branch Country, Michigan, a câștigat 500.000 de dolari la un bilet răzuit pe care l-a ales datorită culorii sale.

De obicei nu joc Wild Time Supreme, dar mi-a plăcut culoarea biletului, așa că am decis să cumpăr două dintre ele”, a spus femeia, care a ales să rămână anonimă. Biletul câștigător a prezentat o schemă de culori roz, violet și argintiu.

„Când am răzuit biletul și am văzut ce câștigasem, am fost complet șocată. Încă sunt!” a spus femeia. „Se simte ca o asemenea binecuvântare să câștigi. Premiul nu ar fi putut veni într-un moment mai bun”, a continuat ea.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Orașul Kiev are cea mai adâncă stație de metrou din lume

Oraşele mari, ca Londra, New York, Beijing sau Tokyo înregistrează anual miliarde de călătorii. De la construirea primei linii de metrou, acum mai bine de 150 de ani, aceste mijloc de transport a suportat multe schimbări. În unele ţări, staţiile sunt adevărate opere de artă, altele se pot lăuda că ajută circa 8,7 milioane de călători să traverseze oraşul în fiecare zi. Londra Primul sistem de metrou a fost propus […]

today14 martie 2022

0%