Neobișnuit

O femeie din Ungaria are o relație de dragoste cu un avion de jucărie

today8 martie 2022

Fundal

O femeie din Ungaria a vorbit despre cum a găsit dragostea într-un avion de jucărie, cu care acum împarte patul și îl sărută în fiecare dimineață și seară.

Sandra, în vârstă de 28 de ani, din Budapesta, spune că avionul de jucărie este „cel mai bun partener pe care l-a avut vreodată”, după ce i-a alimentat viața amoroasă.

Unguroaica a fost obsedată de avioane încă de la vârsta de trei ani și a visat toată adolescența să lucreze cu ele. În 2021, ea și-a găsit în sfârșit un loc de muncă în industria aviației, înconjurată de lucrurile ei preferate: avioanele.

Partenerii (oameni) anteriori nu au avut nicio problemă cu interesul Sandrei pentru obiectele metalice zburătoare, dar ea a decis să se arunce într-o relație în toată regula cu un avion după ce s-a despărțit de iubitul ei la sfârșitul anului trecut.

Relația de dragoste între Sandra și avionul pe care îl numește „Luffacs” a început în ianuarie 2022, după ce l-a cumpărat online pentru 600 de lire sterline, potrivit mirror. co.uk.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Theo Rose și Andrei Bănuță au lansat o piesă dedicată mamelor

Theo Rose și Andrei Bănuță au lansat astăzi, 8 martie, o piesă specială, dedicată mamelor. În videoclipul piesei „Spune-i mama” joacă celebra actriță Maia Morgestern. Piesa este așteptată de fani, dar și de ceilalți care le ascultă muzica. Cei doi nu sunt la prima lor colaborare, au mai cantat împreună melodii precum „Păcatul meu” sau „De atâtea ori”, melodii cu care i-au cucerit pe mulți. „O poveste potrivita tuturor generațiilor, […]

today8 martie 2022

0%