Life

O nouă confruntare are loc între Britney Spears și Kevin Federline

today12 august 2022

Fundal

Un nou capitol în războiul dintre Britney Spears și Kevin Federline. Dansatorul a publicat pe profilurile sale de socializare câteva videoclipuri pe care copiii săi, Sean Preston (16) și Jayden James (15) le-au înregistrat în urmă cu trei ani la casa cântăreței. În aceste clipuri, artista a putut fi văzută mustrând băieții cu un ton ridicat al vocii din motive aparent banale, cum ar fi faptul că nu vor să-și pună cremă pe față.

Tatăl copiilor a ținut să apere onoarea adolescenților, susținând că acesta este unul dintre motivele pentru care aceștia preferă să fie departe de mama lor. „Acesta nu este cel mai rău lucru. Minciunile trebuie să înceteze. Sper că atunci când copiii noștri vor crește, vor fi mai buni decât toate astea.”

O sursă apropiată artistei a declarat pentru portalul de știri american Page Six că această mișcare a lui Kevin Federline a fost cea mai disprețuitoare și că nu caută decât să facă rău lui Britney. Aceasta nu încerca decât să-și exercite în cel mai bun mod posibil rolul ei de mama în timp ce trece printr-o perioadă foarte dificilă din viața ei.

Trebuie amintit că artista se afla sub tutela legală a tatălui ei, ceea ce nu i-a permis să fie o femeie liberă sub niciun aspect și, prin urmare, să facă față schimbărilor asociate adolescenței nu a fost întotdeauna ceva ușor pentru ea, potrivit Page Six.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

“Salvează un Suflet”, campanie desfășurată de Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân

De multe ori auzim “ îmi doresc un cățel de ziua mea” sau “ vreau să îmi aducă Moș Craciun un cățel”, sunt dorințe frumoase numai că ne dorim pufoșeniile acelea albe și perfecte ca în pozele de pe internet. Nu este un lucru rău, este rău sa credem că un câine care nu este de rasă nu ne poate face fericiți. Este rău sa îi lăsam să se înmulțească […]

today11 august 2022

0%