Administrație

O nouă licitație a locurilor de parcare de domiciliu în Călărași

today18 iulie 2023

Fundal

În data de 20 iulie, la sediul Primăriei municipiului Călărași, se va organiza procedura de licitație a locurilor de parcare de domiciliu din două parcări. Prima este parcarea cu 98 de locuri, situată în Aleea Bisericii bl. G4, G5, G6, G7, G9 – sc. Programarea fiind la ora 09:30. Cea de-a doua parcare cu 17 locuri situată în Aleea Bisericii bl. G2, G6, G7, cei interesați se pot prezenta la ora 10:00.

Solicitanții locurilor de parcare sau reprezentanții acestora, sunt invitați să participe la procedura de licitație. Absența de la procedura de licitare va duce la pierderea dreptului solicitat, transmite primăria Călărași, printr-un comunicat de presă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Taylor Swift devine prima femeie din istorie care are patru albume în Top 10 Billboard

Taylor Swift stabilește niște repere înalte în topuri odată cu lansarea albumului ei „Speak Now”. Nu numai că a debutat pe locul 1, dar este unul dintre cele patru albume pe care le are acum în top 10 al albumelor. Potrivit Billboard, aceasta este prima dată când o femeie face asta în toată istoria de șase decenii de existență și ea este unul dintre cei trei artiști care au reușit […]

today17 iulie 2023

0%