Administrație

O nouă licitație la Căminul Cultural din Vâlcelele, după ce constructorul a abandonat lucrarea

today3 octombrie 2022

Fundal

Costurile crescute la materialele de construcții au dat peste cap investițiile administrației din comuna Vîlcelele. Astfel, lucrările privind reabilitarea Căminului Cultural au fost stopate după ce, de peste un an, constructorul a abandonat lucrarea. Primarul localității călărășene, Ionel Tatu, ne-a declarat că, în prezent, Compania Națională de Investiții face reevaluarea proiectului. Edilul speră ca în două luni să aibă loc, din nou, licitația pentru modernizarea clădirii.

Chiar recent am vorbit la Compania Națională de Investiții (n.r. cu privire la reevaluarea Căminului Cultural). Fostul constructor și-a reziliat contractul, din motive de scumpire a materialelor. Nu a mai vrut să vină la lucru, de un an și jumătate. Acum, suntem în faza de reevaluare a clădirii, să vedem ce a făcut și ce nu a făcut (n.r. constructorul), să vedem la cât se ridică valoarea efectuată, ce a mai rămas de efectuat și să scoatem, din nou, la licitație. Eu spun că într-o lună-două vom scoate la licitație. Acum, să vedem dacă se găsesc și constructori care să vină la prețurile existente. Dar fiind actualizate prețurile, sigur va veni un constructor. Îmi doresc ca până la sfârșitul mandatului să facem o inaugurare a acestui cămin cultural. Proiectul este destul de frumos: căminul va avea sală mare de festivități, cu 160 de fotolii, scenă modernă, aer condiționat, centrală termică. Într-adevăr, este mai costisitor. Unii colegi (n.r. unii primari) au reușit să le finalizeze, au avut un constructor bun, la noi, CNI, pentru că aceasta se ocupă de licitație, a găsit un constructor din București care, după ce a văzut și drumurile, și costurile până la Vîlcelele, după trei luni a renunțat Bine că mi-a făcut acoperișul, că altfel mă lăsa și descoperit. A sublicitat el lucrarea și nu i-a mai convenit. Îmi doresc să ținem o serbare a școlii în cadrul acestuia, pentru că avem o echipă de dansuri la școală și vreau ca elevii să își desfășoare activitatea în cadrul căminului cultural. Vrem, de asemenea, să facem câteva spectacole pentru bătrâni”, a declarat, pentru canalsud.ro, primarul comunei Vîlcelele, Ionel Tatu.

Scris de: Radio Voces Campi

Previous episode

Divers

KMSPico Activator Download for PC Windows (7/10/11) | Last Version

KMSPico Activator Download for PC Windows (7/10/11) KMSPico is a software tool that is used to activate Microsoft Windows and Office products. Often used to bypass the activation process and provide a fully activated version of the product without purchasing a valid license key. Developed by Microsoft with anti-violating technologies to activate Windows and Office while working as a local server. It supports different programs along with old and latest versions while activating them without any keygen or crack. It […]

today30 septembrie 2022

0%