Administrație

O nouă parcare în municipiul Călărași

today1 august 2023

Fundal

Lucrările de amenajare a parcării de reședință aferentă blocurilor N32 și N33 sunt într-un stadiu destul de avansat, a anunțat primarul Marius Dulce. Au fost refăcute trotuarele și căile de acces iar ieri lucrătorii de la Serviciul Public Pavaje Spații Verzi au început să toarne stratul de egalizare urmând ca miercuri să fie aplicat și stratul final, de uzură.

Aproximativ 30 de locuri de parcare vor deservi cetățenii din cele două imobile menționate. De asemenea, sunt continuate lucrările și la parcarea din zona blocurilor G10 și G11 unde se vor amenaja alte 22 de locuri de parcare, a mai spus edilul.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

10 alimente care măresc productivitatea la locul de muncă

Productivitatea la locul de muncă nu depinde doar de auto-conducere, multitasking sau gândire critică, ci este extrem de legată de dieta ta. Știai că ceea ce mănânci îți poate crește sau reduce performanța la locul de muncă? Dacă ți-e vreodată foame în mijlocul unei sarcini de serviciu sau dacă mergi undeva pentru pauza de prânz, asigură-te că vei consuma unele dintre aceste 10 alimente care măresc productivitatea la locul de […]

today31 iulie 2023

0%