Neobișnuit

O pisică a fost primarul unui oraș din Alaska timp de 20 de ani

today31 octombrie 2022

Fundal

Primarul Stubbs a condus orașul Talkeetna, din Alaska, care are o populație de numai 900 de oameni, timp de 18 ani. Nu este vorba despre o persoană, ci despre un patruped. O pisică mai exact, care a fost primar timp de aproape două decenii, informează CNN.

Stubbs a fost prezentat într-un efort de a protesta împotriva alegerilor pentru Senatul Statelor Unite ale Americii din 2014 în Alaska, când oamenii au îndemnat alegătorii să-l scrie pe Stubbs pe buletinul de vot. Stubbs a fost prezentat într-un videoclip care critica atât candidații democrați, cât și cei republicani la Senat.

Stubbs, primarul felin de onoare al orașului Talkeetna din Alaska, a murit la vârsta de 20 de ani, în 2017. Stubbs a fost descris ca o atracție turistică și a atras 30 până la 40 de turiști în fiecare zi (majoritatea dintre ei erau în drum spre alte destinații din Alaska, cum ar fi Denali), dar care sperau să se întâlnească „primarul”. Poziția sa a fost onorifică, deoarece orașul este doar un cartier istoric. În fiecare după-amiază, Stubbs mergea la un restaurant din apropiere și bea apă dintr-un pahar de vin sau dintr-un pahar de margarita.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

7 reguli bizare pe care asistenții Arianei Grande trebuie să le respecte

Ariana Grande este una dintre cele mai de succes cântărețe a cărei carieră a început când avea doar 15 ani. Ea a vândut peste 85 de milioane de discuri și este câștigătoarea a numeroase premii. Cu toate acestea, în ciuda talentului ei incontestabil și a rezultatelor obținute, ea nu are o reputație foarte bună. Vedeta are numeroase reguli și cerințe pe care pe angajații ei trebuie să le respecte, așa […]

today31 octombrie 2022

0%