Neobișnuit

O tânără a devenit cunoscută pentru că mănâncă peste 5.000 de calorii pe zi

today1 martie 2022

Fundal

Sabrina Moore are 25 de ani, locuiește în Anglia și iubește mâncarea. Iar dragostea ei pentru mâncare i-a adus o audiență globală, deoarece oamenii sunt uimiți de cât de mult este capabilă să mănânce. În ciuda corpului ei slab, tânăra consumă cel puțin 3.000 de calorii pe zi.

Creatoarea de conținut cu peste 300.000 de urmăritori a spus: „Întotdeauna mi-a plăcut mâncarea. Când eram copil, tatăl meu gătea coaste rotisate, pe care le adoram. Aș încerca întotdeauna să mănânc la fel de mult ca tatăl meu, el este idolul meu. Suntem o familie orientată spre mâncare.”

Și obiceiurile ei nu s-au schimbat prea mult de-a lungul anilor. Ea a continuat: „Îmi mănânc pachetul sau ies la masă în oraș. De asemenea, iau multe gustări, mănânc micul dejun, dar apoi mănânc câteva batoane de ciocolată. Mâncarea preferată este cea chinezească, dar iubitului meu, Phil, îi place un burger sau pizza, așa că fac compromisuri. Îmi place mâncarea, călătoresc în diferite orașe pentru a încerca lucruri noi. Voi încerca orice nou.”

Și spre surprinderea multor oameni, Moore nu face exerciții pentru a se menține în formă. Esteticiană de meserie este o gurmandă care susține că este „slabă natural” și nu merge la sală.

Atenția pe care a primit-o Moore a surprins-o chiar și pe ea. Ea a început să posteze videoclipuri cu mesele ei pe TikTok în 2020 și a găsit curând un public interesat de obiceiurile ei alimentare. „Este cu adevărat copleșitor, dar mă simt foarte bine că îmi este suficient să fiu eu însămi și să am oameni ca mine pentru ceea ce sunt”, a scris ea.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Detenție voluntară: Civilii stau la coadă pentru a merge într-o închisoare elvețiană

Multe provocări sunt întâmpinate în construirea unei închisori „de succes”. Potrivit Samuels Group, noțiunile preconcepute abundă cu privire la cum ar trebui să arate o unitate de încarcerare. Planificatorii trebuie să ia în considerare și modul în care aspectul va facilita cel mai bine eforturile de reabilitare. Acestea fiind spuse, aceste instituții nu au reputația de a fi plăcute sau confortabile. La urma urmei, ele sunt cuști umane cu toalete […]

today28 februarie 2022

0%