Life

Oameni celebri care și-au dezmoștenit copiii

today7 iunie 2023

Fundal

Nu este întotdeauna obligatoriu ca fiii să moștenească averea de la părinți. Ce oameni bogați și celebri și-au donat averile altor persoane sau organizații.

Aretha Franklin l-a dezmoștenit pe unul dintre cei patru copii ai săi în testament. Ea a avut patru copii: Teddy, Kecalf, Clarence și Edward. Se pare că ea a scris trei testamente, care au fost găsite în toată casa. Clarence, fiul ei cel mare, pe care l-a avut când avea doisprezece ani, a fost dezmoștenit.

Bill Gates Fondatorul Microsoft Valoare netă: 106,8 miliarde de dolari. Copii: 3

Pe lângă donarea a peste 99% din moștenirea lor către organizații de caritate și încurajarea altora să facă același lucru prin The Giving Pledge, el a indicat că va lăsa câte 10 milioane de dolari fiecăruia dintre copiii lui.

Warren Buffett Fondator, președinte și CEO al Berkshire-Hathaway Avere netă: 87,7 miliarde de dolari. Copii: 3

Cunoscut ca „Oracolul din Omaha”, Buffett este dedicat împărtășirii roadelor muncii sale dincolo de propria familie. Miliardarul a explicat de ce a dat 99% din averea sa unor organizații de caritate: „Nu-mi pasă de bogăția dinastică, mai ales când există șase miliarde de oameni care trăiesc în sărăcie”.

Averea netă a regizorului George Lucas: 6,4 miliarde de dolari. Copii: 4

El a vândut filmul Lucasfilm împreună cu toate drepturile de film Star Wars la Disney pentru 4,5 miliarde de dolari în 2012.

Ca o alternativă pentru a face din fiecare dintre cei patru copii ai săi miliardar, Lucas s-a angajat să-și doneze averea pentru educație în 2012, devenind membru al The Giving Pledge. În timpul discursului său, Lucas a spus: „Mă voi strădui să ridic ștacheta pentru generațiile viitoare atâta timp cât voi avea resursele la dispoziție”.

Averea netă a producătorului muzical Simon Cowell: 506 milioane de dolari. Copii: 1

Ziarul Mirror a raportat că, înainte de a fi tată, Cowell a susținut în mod activ „Nu cred în trecerea de la o generație la alta. Copilul nu va moșteni totul de-a gata.”

Averea netă a starului artelor marțiale Jackie Chan: 400 de milioane de dolari. Copii: 2

Chan nu plănuiește să lase nimic din averea sa fiului său. În schimb, el intenționează să lase jumătate din avere organizațiilor de caritate. Chan crede în munca grea, comentând într-un interviu la Channel News Asia: „El își poate face singuri bani”.

Averea netă a bucătarului celebru din Marea Britanie Gordon Ramsay: 220 de milioane de dolari. Copii: 5

Indicând că plănuiește să-și dea cea mai mare parte a bogăției unor organizații de caritate, Ramsay și-a împărtășit punctul de vedere despre dragostea dură cu The Telegraph, spunând: „Nu am fost niciodată încântat de bani. Copiii mei nu stau cu noi la clasa întâi în avion. Nu au muncit nici pe departe suficient de greu pentru a-și permite asta.”

Sting, Valoare netă: 400 de milioane de dolari. Copii: 6

Într-un interviu pentru The Guardian, Sting a spus că obiceiurile sale privind cheltuielile înseamnă că cei șase copii ai săi nu ar trebui să se aștepte să primească prea mult după moartea sa. „Le-am spus că nu vor mai rămâne mulți bani pentru că îi cheltuim. Avem multe angajamente. Ceea ce intră, cheltuim. Ei trebuie să lucreze. Toți copiii mei știu asta și rareori îmi cer ceva, lucru pe care îl respect și apreciez cu adevărat.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Angelina Jolie face recrutări pentru noua ei linie de îmbrăcăminte

La doar două săptămâni după ce a anunțat lansarea noii sale „colectivități” de modă, Atelier Jolie, câștigătoarea Oscar este în căutare de „creatori” pentru a lucra în atelierul brandului ei din New York. Toată lumea se poate alătură într-un fel sau altul. Fiecare client va face parte... Și oricine vizitează sau participă online sau la multe evenimente va face parte... dar astăzi ne concentrăm pe o parte a familiei noastre […]

today7 iunie 2023

0%