Life

Obiceiuri alimentare bizare pe care le au celebritățile

today18 februarie 2022

Fundal

De la Jennifer Lopez la Meghan Markle, aflăm că multe celebrități au obiceiuri alimentare ciudate. Le-am adunat pe cele mai bizare pe care le-am găsit pentru a vă amuza.

Meghan Markle

Toată lumea mănâncă dovlecei, însă Meghan Markle folosește această legumă pentru a face un sos de paste. Ea gătește încet dovleceii cu apă și puțin bulion până se transformă în ceea ce ea numește o „pastă lipicioasă”. Sună delicios?

Jessica Biel

Nu este vorba despre ceea ce mănâncă Jessica Biel, cât despre locul în care mănâncă ea. Vedeta își aduce mâncarea la duș și nu vorbim doar despre o bere. Ea își aduce preparate cu cârnați de pui, plăcinte cu mere și o cană de espresso. „Aceasta este viața de mamă”, a declarat pentru The Tonight Show cu Jimmy Fallon. „Nu știu dacă altcineva face asta, dar nu am timp. Nu am timp pentru nimic, îl hrănesc pe fiul meu dimineața, încerc să fac și alte lucruri, așă că singurul meu timp singură este la duș.”

Flo Rida

Site-rile din străinătate spun că lui Flo Rida îi place să amestece Cheetos zdrobiți în tăiței fierți. Ciudat, nu? Nu mi-aș dori să încerc.

Taylor Swift

Starul pop are un ritual zilnic, îi place să bea limonadă, dar nu orice fel de limonadă… cu lavandă. Am auzit de limonadă cu aromă desigur, dar de lavandă? Cum e? Sau și mai bine spus, i-ar plăcea lui Beyoncé?

Kelly Rowland

Toți cei care iubesc meniul Frosty cu cartofi prăjiți, știuartista Kelly Rowland are o comanda specială la Wendy’s. „ Cartofi cu sare și zahăr”, după cum declara aceasta Au un gust foarte bun”.

Jennifer Lopez

J.Lo este cunoscută pentru neconformism, chiar și când savurează o cafea. Cântăreața preferă să-și amestece băutura în sens invers acelor de ceasornic. Hmmm, să înțeleg că e mai aromată?

Selena Gomez

Născută în Texas, Selena a explicat cum își pregătesc floricelele din porumb cei din Lone Star State. Cântăreața a spus că amestecă o pungă de floricele cu puțină sare, niște sos Tabasco și un strop de zeamă de la murături. Interesant, nu?

Katy Perry

Lui Katy Perry îi plac doar nuggetele de pui în formă de cizme. Cântăreața a explicat pentru People că produsul fast-food popular este mâncarea ei preferată, dar cu forma cerută de ea.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Tendințe în modă pentru această primăvară. Revin printurile și fustele mini

Începând din luna februarie, moda de primăvară aduce un sentiment de optimism pentru noul an care urmează, explică designerul de modă, Nancy Volpe Beringer. „În timpul lunilor de iarnă, straturile în exces sunt îndepărtate și înlocuite cu haine mai subțiri”, spune ea. „Moda de primăvară înseamnă, de asemenea, utilizarea hainelor colorate. Pe măsură ce starea de spirit optimistă a sezonului aduce o nouă energie, avem tendința de a trece la […]

today18 februarie 2022

0%