Life

Cele mai ciudate obiceiuri alimentare pe care le au celebritățile

today6 decembrie 2022

Fundal

De la Jennifer Lopez la Meghan Markle, aflăm că multe celebrități au obiceiuri alimentare ciudate. Le-am adunat pe cele mai bizare pe care le-am găsit pentru a vă amuza.

Ed Sheeran este înnebunit după ketchup

Fanii lui Ed Sheeran știu despre cântărețul și compozitorul britanic că îi place ketchup-ul. De fapt, îi place atât de mult încât unul dintre tatuajele lui reprezintă logo-ul mărcii sale preferate, Heinz. Obsesia lui Sheeran pentru ketchup este atât de mare, încât a luat măsuri extreme pentru a se asigura că nu va trebui să aibă parte niciodată de o masă fără ketchup.

O sursă a declarat pentru publicaţia „Page Six” că Sheeran „şi-a pierdut răbdarea şi a renunţat să meargă în locuri în care nu-l servesc cu ketchup în timpul turneelor. Şi-a rugat până şi membrii staff-ului să aibă ketchup oriunde merge în turnee, astfel încât să-l poată folosi de la cârnați, până la cine de lux”.

Meghan Markle

Toată lumea mănâncă dovlecei, însă Meghan Markle folosește această legumă pentru a face un sos de paste. Ea gătește încet dovleceii cu apă și puțin bulion până se transformă în ceea ce ea numește o „pastă lipicioasă”. Sună delicios?

Jessica Biel

Nu este vorba despre ceea ce mănâncă Jessica Biel, cât despre locul în care mănâncă ea. Vedeta își aduce mâncarea la duș și nu vorbim doar despre o bere. Ea își aduce preparate cu cârnați de pui, plăcinte cu mere și o cană de espresso. „Aceasta este viața de mamă”, a declarat pentru The Tonight Show cu Jimmy Fallon. „Nu știu dacă altcineva face asta, dar nu am timp. Nu am timp pentru nimic, îl hrănesc pe fiul meu dimineața, încerc să fac și alte lucruri, așă că singurul meu timp singură este la duș.”

Flo Rida

Site-rile din străinătate spun că lui Flo Rida îi place să amestece Cheetos zdrobiți în tăiței fierți. Ciudat, nu? Nu mi-aș dori să încerc.

Marilyn Monroe avea un mic-dejun atipic

Faimoasa artistă a mărturisit într-un interviu că, înainte de duşul de dimineaţă îşi punea la încălzit o cană cu lapte sau cerea una hotelului în care era cazată. După duş, spărgea două ouă crude şi le amesteca cu laptele, cu ajutorul unei furculiţe, şi le bea în timp ce se îmbrăca.

Jennifer Lopez

J.Lo este cunoscută pentru neconformism, chiar și când savurează o cafea. Cântăreața preferă să-și amestece băutura în sens invers acelor de ceasornic. 

Bogătaşul Howard Hughes le făcea viaţa grea angajaţilor

Faimosul milionar avea instrucțiuni foarte clare în privinţa meselor sale. Odată a cerut personalului său de la bucătărie să-i dea 12 boabe de mazăre care aveau exact aceeași dimensiune.

 

 

 

 

 

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a fost prezent la spectacolul organizat de Şcoala Gimnazială Specială Nr. 1 Călăraşi

Şcoala Gimnazială Specială Nr. 1 Călăraşi a marcat ieri Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, organizând un spectacol numit „Solidaritate, Bucurie în suflet”, în care elevii, mai mici şi mai mari au pregătit momente pline de emoţie şi culoare. De asemenea, organizatorii au prezentat spațiul educațional, activitățile școlii, sala de stimulare senzorială și au inaugurat sala de formarea a autonomiei personale. „Cadrele didactice conduse de un profesor cu suflet mare, […]

today6 decembrie 2022

0%