Administrație

Omul de afaceri libanez Mohammad Murad, prezent la Călărași

today3 august 2023

Fundal

Omul de afaceri libanez Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanţi antreprenori din România în domeniul HoReCa, deţinătorul lanţului de hoteluri Phoenicia, a fost în vizită la Călărași.

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, împreună cu echipa Direcției de Dezvoltare a CJ, au purtat un dialog constructiv cu omul de afaceri pe tema proiectelor importante de dezvoltare ale județului în materie de turism – “Dezvoltarea turistică a brațului Borcea – Călărași – port turistic de agrement” cu cele trei obiective de investiții: “Îmbunătățirea siguranței navigabilității pe Dunăre în regiunea transfrontalieră Călărași – Silistra”, “Dezvoltarea turistică a brațului Borcea – Călărași – port turistic de agrement” și „Zonă de agrement”, prin înființarea unui Aqua Parc.

Acest proiect devine astfel atractiv pentru domeniul privat, omul de afaceri Mohammad Murad arătându-se interesat de a sprijini, cu vasta sa expertiză, proiecte viitoare în domeniul turistic și de agrement al Călărașiului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

În perioada 1-8 septembrie se organizează Târgul de Toamnă

Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public Piețe și Oboare (SPPO), va organiza, în perioada 1-8 septembrie 2023, tradiționalul Târg de Toamnă. Cu această ocazie, SPPO Călărași aduce la cunoștința persoanelor interesate faptul că, în data de 24 august, începând cu ora 09.00, prin reprezentanții desemnați, se vor aloca suprafețele destinate desfășurării activităților specifice. Așadar, la data precizată în rândurile anterioare, cei care doresc să deruleze o activitate economică în cadrul […]

today3 august 2023

0%