Life

Ozzy Osbourne renunță la concertele live

today3 februarie 2023

Fundal

Rockerul Ozzy Osbourne este cunoscut pentru spectacolele pline de culoare. Osbourne a anunțat că va face un pas înapoi pentru a se concentra asupra sănătății sale. El și-a anulat viitoarele spectacole și a spus că spectacole live s-au încheiat pentru că „nu este capabil fizic”.

Pe lângă Parkinson, Osbourne are probleme cu coloana vertebrală, de când a avut un accident în urmă cu patru ani.

Singurul meu scop în această perioadă a fost să mă întorc pe scenă”, a spus Osbourne. „Vocea mea cântătoare este în regulă. Cu toate acestea, după trei operații, tratamente cu celule stem, terapie fizică nesfârșită și cel mai recent tratament revoluționar Cybernics (HAL), corpul meu este încă slab din punct de vedere fizic.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Motive pentru care ești mereu înfometat

Ceea ce mănânci și felul în care mănânci influențează starea de sațietate. A fi în mod constant înfometat poate fi cauzat de lipsa de proteine, fibre și grăsimi din dieta ta. A nu dormi suficient sau a fi stresat îți poate afecta apetitul. Vorbim despre motivele pentru care s-ar putea să-ți fie în mod constant foame. Atenția la mâncarea procesată Atenție la alimentele procesate, cum ar fi făina albă sau […]

today3 februarie 2023

0%