Life

Ozzy Osbourne renunță la concertele live

today3 februarie 2023

Fundal

Rockerul Ozzy Osbourne este cunoscut pentru spectacolele pline de culoare. Osbourne a anunțat că va face un pas înapoi pentru a se concentra asupra sănătății sale. El și-a anulat viitoarele spectacole și a spus că spectacole live s-au încheiat pentru că „nu este capabil fizic”.

Pe lângă Parkinson, Osbourne are probleme cu coloana vertebrală, de când a avut un accident în urmă cu patru ani.

Singurul meu scop în această perioadă a fost să mă întorc pe scenă”, a spus Osbourne. „Vocea mea cântătoare este în regulă. Cu toate acestea, după trei operații, tratamente cu celule stem, terapie fizică nesfârșită și cel mai recent tratament revoluționar Cybernics (HAL), corpul meu este încă slab din punct de vedere fizic.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Femeile au nevoie de mai multă odihnă decât bărbații, potrivit unui studiu

Un studiu arată că femeile au nevoie de mai multă odihnă decât bărbații. A fost realizat de Centrul de Cercetare a Somnului de la Universitatea Loughborough din Anglia. Creierul femeilor are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni din rutina zilnică, arată studiul. Femeile lipsite de somn au fost mai predispuse la suferință sau furie, comparativ cu bărbații când s-au odihnit în aceeași timp. Deci de câtă odihnă mai […]

today3 februarie 2023

0%