Administrație

„Parada motocicletelor cu ataș”, pe străzile municipiului Călărași

today12 iulie 2023

Fundal

Asociația “PE TREI ROȚI” și Primăria Municipiului Călărași organizează, în perioada 14-15 iulie 2023, „Parada motocicletelor cu ataș”. Peste 100 de motocicliști, din țară și străinătate, vor „mărșălui”, pe străzile municipiului Călărași, cu „fiarele” pe trei roți, iar astfel ochii tuturor trecătorilor vor fi bucurați. În cele două zile, călărășenii vor putea lua parte și la momente artistice minunate!

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 14 iulie, începând cu ora 20:30, când vor concerta, pe scena amplasată în Parcul Dumbrava, Mircea Vintilă și Cristi Dumitrașcu. Parada mijloacelor de transport se va desfășura sâmbătă, 15 iulie, de la ora 11:00, pe următorul traseu: plecare de la Complex Albatros Pod 4, către Volna-Dedeman-Bulevardul Republicii-Școala “Nicolae Titulescu”-Liceul Agricol „Sandu Aldea”-strada București-Siderca-strada București-Bulevardul Cuza Vodă-strada Progresul-Spitalul Județean de Urgență-scena Parcului Dumbrava.

Apoi, în aceeași zi, participanții vor primi diplome, iar Cristi Dumitrașcu va susține, din nou, un scurt recital. Pe timpul serii, la ora 20:30, cetățenii comunității noastre vor putea asista la un concert marca Dan Iliescu, de la trupa „Timpuri Noi”, Zoltan Andras și Emil Viciu, de la formația „Sarmalele Reci.” Evenimentul încurajează promovarea, restaurarea și conservarea acestor vehicule istorice.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Insectele sunt mai hrănitoare decât carnea de vită și de pui, spun specialiștii

Un nou studiu desfășurat de cercetători de la Universitatea din Oxford arată ca insectele sunt mai hrănitoare decât carnea care se consumă în mod obișnuit. Echipa de oameni de știință a comparat aporturile nutritive ale insectelor cu cele al tipurilor de carne cel mai des consumate, informează site-ul Medical Daily. Cercetătorii precizează că au recurs la două tehnici diferite. Prima, numită Ofcom, folosește eșantioane de 100 de grame pentru analizarea […]

today12 iulie 2023

0%