Administrație

Parcometre cu plată la Călărași. Unde sunt amplasate

today15 iunie 2022

Fundal

Noile sisteme de plată a parcărilor publice au fost montate și amplasate în zona pieței Orizont. În prezent sunt două astfel de parcometre, urmând ca acestea să fie montate și în alte zone ale municipiului Călărași, potrivit canalsud.ro.

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, spune că acestea sunt o soluție bună pentru fluidizarea zonelor de parcare. O altă problemă care datează de câțiva ani este parcarea din fața Liceului Agricol, devenind, între timp, parc auto pentru cei care vor să își vândă autoturismul. Întrebat cum va rezolva această situație, edilul Marius Dulce a precizat pentru canalasud.ro că tot aceste parcometre reprezintă soluția.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Jason Momoa este din nou singur. A fost confirmată despărțirea de Eiza González

Jason Momoa revine pe piață! La doar o lună după ce s-a dezvăluit că se întâlnește cu actrița Eiza González, People Magazine relatează că s-au despărțit deja. Zvonurile au apărut în luna mai despre relația de cuplu, care ar fi început în februarie, după ce actorul a ieșit discret în sprijinul fostei sale iubite, mergând pe covorul roșu al premierei Ambulance, în care aceasta joacă alături de Jake Gyllenhaal. O […]

today15 iunie 2022

0%