Life

Paris Hilton își plimbă bebelușul într-un cărucior de 4.900 de dolari

today4 iulie 2023

Fundal

Paris a postat pe Instagram fotografii cu micuțul ei, când se plimbau în parc, iar fanilor le-a atras atenția căruciorului Dior. Căruciorul albastru și bej, realizat din pânză impermeabilă acoperită cu logo-ul mărcii, costă 4.900 USD.

Adepții vedetei de reality au lăudat-o pe Hilton pentru căruciorul ei scump în comentarii. „Îmi place cum arată ca o ființă umană obișnuită de zi cu zi, în afară de căruciorul Dior”, a scris un utilizator, referindu-se la pantalonii de pijama cu imprimeu animal print, tricou negru, pantofi sport și șapca de baseball.

Tocmai când credeai că Paris nu ne poate impresiona și mai mult, își scoate căruciorul Dior”, a adăugat un alt utilizator.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Aceste semne zodiacale au nevoie de un program de gestionare a furiei

Când o persoană din jurul tău este agitată și supărată tot timpul, nu prea ai chef să vorbești cu ea. O eviți cât poți de mult. Cu toate acestea, agitația nu echivalează cu negativitate de fiecare dată. Poate fi agitată din diferite motive, care ar putea include starea de disconfort. Iată o listă cu câteva semne zodiacale care sunt supărate tot timpul sau care au mare nevoie de un program […]

today4 iulie 2023

0%