Life

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinții unui băiețel

today26 ianuarie 2023

Fundal

Paris Hilton este mămică, anunțând că ea și soțul Carter Reum au devenit părinții unui băiețel la începutul anului, cu ajutorul unei mame surogat.

Paris a confirmat vestea fericită la începutul acestei luni pentru People, spunând pentru presa: „Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că Carter și cu mine ne-am găsit. Suntem atât de încântați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru.”

În noiembrie, Hilton a lăsat și un indiciu că bebelușul era pe drum prin intermediul Instagram. Ea a scris: „Primesc o mulțime de mesaje de oameni care mă întreabă când voi avea un copil. Adevărul este că eu și soțul meu ne-am dorit întotdeauna să ne bucurăm de primul an de căsnicie împreună ca cuplu, iar noi plănuim mereu să ne înființăm familia în 2023.” Ea a continuat: „FIV este întotdeauna o călătorie pentru toată lumea, dar suntem atât de norocoși că avem o mulțime de embrioni sănătoși pregătiți. După cum toată lumea știe, am o muncă și o călătorie extrem de ocupată programată, dar nimic nu mă face mai entuziasmată decât să devin mamă în 2023! Vă mulțumim pentru toate mesajele voastre amabile!”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Grupul ”Flores Campi” a obținut 9 premii la Festivalul Național Lumini Sonore by OZANA Barabancea

Ediția a VI-a a Festivalului Național Lumini Sonore by OZANA Barabancea a reunit pe 21 ianuarie la București, concurenți din 23 de județe din țară. Au participat peste 150 de tineri iar scopul festivalului a fost promovarea calităţilor vocale, artistice şi creativ-muzicale ale tuturor tinerilor artişti care au urcat pe scenă. Centrul Județean de Cultură și Creație a fost reprezentat de copii ai Grupului ”Flores Campi” coordonați de Alexandrina Borandă. […]

today26 ianuarie 2023

0%