Administrație

Patru cupluri din comuna Dragoș Vodă au sărbătorit nunta de aur

today6 mai 2022

Fundal

Patru cupluri din comuna Dragoș Vodă, județul Călărași, au sărbătorit, în data de 6 mai a.c., nunta de aur. Cu această ocazie, primarul localității, Radu Aurel Ion, i-a premiat pe seniorii îndrăgostiți ca la început. Cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au primit flori și cadouri din partea administrației locale.

Felicitări pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie celor patru cupluri premiate astăzi de domnul primar, cu ocazia sărbătoririi nunții de aur. Le dorim multă sănătate și fericire domnilor și doamnelor: Pavel și Mărioara CREȚU, Alexandru și Stana ALEXANDRU, Vasile și Valentina BURETE și Vasile și Elena DRĂGHICI. Îi felicităm, încă o dată, pentru că sunt un adevărat exemplu de o căsnicie plină de înțelepciune, toleranță și respect”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Dragoș Vodă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Modernizarea Bazarului Big se estimează a fi finalizată până la sfârșitul acestui an

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat, în cadrul conferinței de presă a Organizației Județene a PSD, derulată la data de 5 mai a.c., că lucrările pentru modernizarea Bazarului Big ar putea fi finalizate în luna iunie a acestui an. “Cu Bazarul suntem în grafic. Deja am ajuns afară (n.r. lucrările se desfășoară la exterior). Am avut o problemă, din cauză că au crescut prețurile. Deja prețul la chiller crescuse […]

today6 mai 2022

0%