Actual

Pe 1 octombrie, la Sala Barbu Știrbei, se va juca piesa de teatru ”Bărbații la 40, Femeile la 43”

today29 septembrie 2023

Fundal

Duminică, 1 octombrie, ora 19:00, în sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru ”Bărbații la 40, Femeile la 43”. Acesta este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață. Dacă despre bărbați este bine știut faptul că “middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43.

Să te înșele soția cu “cel mai prost din clasă”, să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că esti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 și apoi la 43 de ani.

În “Bărbații la 40, Femeile la 43”, Leonid Doni este glumețul clasei! Acel tip de personaj care cu riscul de a se face de râs, încercă în fiecare zi să facã ceva comic doar ca să se facă remarcat. Îl regăsim acum, la mai bine de 10 ani de la terminarea liceului, neschimbat. La fel de singur și la fel de glumeț! Nu a găsit încă fata potrivită, dar are speranțe!

Andreea Mateiu în povestea noastră, este femeia căsãtorită cu bărbatul de succes, plin de bani și cu o sumedenie de amante. În pragul vârstei de 40 de ani, soțul se îndrăgostește de o “puștoaică de 23 de ani” și o lasă baltă cu doi copii și fără nicio carieră. Simte că-i fuge pământul de sub picioare și caută o soluție să-și repună ordine în viată. Cu mult umor și autoironie reușește să preia, într-un sfârșit, controlul situației!

Octavian Strunilă este “avocat în cele mai mari procese din țara asta”, după cum se laudă chiar el și trăiește intens fiecare clipă, consumând cele mai scumpe băuturi în compania celor mai frumoase femei. Este victima crizei de la 40 de ani, conștientizează asta și o savurează din plin! Este un nemernic dar își asumă asta. Viața însă, ne face mai multe surprize decât ne putem noi imagina și eroul nostru se vede depășit de o situație total neprevăzută și plină de un umor debordant!

Distribuție: Leonid Doni, Andreea Mateiu și Octavian Strunilã.

Scris și regizat: Octavian Strunilã.

Vârsta minimă de acces la spectacol este de 12 ani!

Preț bilet: categoria 1 – 80 lei

categoria 2 – 70 lei

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru informații suplimentare: telefon 0784 202 738, https://www.culturalcl.ro/index.php.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce se întâmplă în organism odată cu îmbătrânirea

Celulele îmbătrânite Pe măsură ce celulele îmbătrânesc, ele funcționează mai puțin. În cele din urmă, celulele vechi trebuie să moară, ceea ce este o parte normală a funcționării corpului. Celulele vechi mor uneori pentru că sunt programate să facă acest lucru. Genele celulelor programează un proces care, atunci când este declanșat, duce la moartea celulei. Această moarte programată, numită apoptoză, este un fel de sinucidere celulară. Îmbătrânirea unei celule este […]

today28 septembrie 2023

0%