Actual

Pe 27 octombrie, la sala Barbu Știrbei va avea loc spectacolul „Filarmonica de comedie”

today12 octombrie 2022

Fundal

Pe 27 octombrie, la ora 19.00, la sala Barbu Știrbei va avea loc spectacolul „Filarmonica de comedie”. Acesta este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel, avându-i ca actori principali chiar pe scriitor, dar și pe Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Spectacolul prezintă vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice. Biletele se pot achiziționa online de pe www.iabilet.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, joi, 13 octombrie 2022, ora 12:00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS. Pe ordinea de zi se află două proiecte: privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice DALI şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia “Cresterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice - Școala nr. 2 Colegiul […]

today12 octombrie 2022

0%