Actual

Pe 28 octombrie, la Călărași va fi prezent Doru Octavian Dumitru

today25 octombrie 2023

Fundal

Pe 28 octombrie, la Călărași va fi prezent Doru Octavian Dumitru. Acesta va susține spectacolul Buricul Pământului 2, ora 19:00 în Sala Barbu Știrbei. Călărășenii sunt invitați la destindere și terapie de grup prin râs.

„Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului.”, a spus comediantul. Prețul unui bilet este 70 lei. Acestea se pot achiziționa de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Proiectul „Bursele stART” deschide înscrierile pentru generația de bursieri 2024

Proiectul „Bursele stART” dezvoltat de Școala de Valori, cu susținerea Provident, deschide înscrierile pentru generația de bursieri 2024, a anunțat Consiliul Județean călărași. Ce sunt Bursele stART? Ediția din acest an a programului Bursele stART, dezvoltat de Școala de Valori în parteneriat cu Provident Financial România, cu sprijinul Ministerului Educației, oferă o șansă unică pentru tinerii talentați din întreaga țară să-și dezvolte pasiunile artistice. Acești tineri vor primi burse individuale […]

today25 octombrie 2023

0%