Administrație

Pe 4 martie, la Călărași se va desfășura Elite BasketballCUP

today23 ianuarie 2023

Fundal

Primăria și primarul municipiului Călărași, Marius Dulce vor sprijini desfășurarea la Călărași a celei de-a III-a ediții a Elite BasketballCUP. Evenimentul la care sunt așteptați să participe în jur de 100 de sportivi (copii și juniori) va avea loc pe 4 martie. În aer liber sau în Sala Polivalentă, în funcție de condițiile meteo. Echipele câștigătoare vor fi premiate, acordându-se diplome și cupe.

Chiar și spectatorii sunt invitați să participe la un inedit concurs de aruncări de 3 puncte. Pe lângă cele 3 meciuri programate (2 la copii și 1 la juniori), vor avea loc și activități de divertisment. Evenimentul cuprinde și un meci demonstrativ al echipei de seniori Elite Basketball. La această sărbătoare va participa și fostul mare jucător, Costel Cernat, de 11 ori campion al României cu Steaua București.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Kim Kardashian a cumpărat un colier ce a aparținut Prințesei Diana

Vedeta de reality TV Kim Kardashian a cumpărat un colier deținut cândva de Prințesa Diana pentru aproape 200.000 de dolari. Superstarul de realitate în vârstă de 42 de ani ar fi cumpărat pandantivul cu ametist incrustat cu diamante, purtat cândva de Diana, care a murit într-un accident de mașină în 1997, la vârsta de 36 de ani. Bijuteria a fost cumpărată pentru 197.453 de dolari (160.000) la Sotheby's Royal, Licitație […]

today20 ianuarie 2023

0%