Actual

Pe 7 noiembrie, în Sala Barbu Știrbei, va avea loc piesa de teatru ”ELIXIR”

today1 noiembrie 2022

Fundal

Pe 7 noiembrie, la ora 19:00, în Sala Barbu Știrbei, va avea loc piesa de teatru ”ELIXIR”. Din distribuție fac parte Maia Morgenstern și Marius Bodochi, în regia lui Marcel Top. Foşti iubiţi, Adam şi Louise trăiesc la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, el la Paris, ea în Montréal.

Comunicând pe e-mail, cei doi îşi evocă trecutul comun, rănile deschise, momentele de bucurie, dar şi noile relaţii. Eric-Emmanuel Schmitt, observator reuşeşte să transpună în această piesă, cu fine şi surprinzătoare nuanţe, parcursul plin de capcane al unei legături amoroase tipice pentru vremurile noastre.

Prețul unui bilet în sală este 120 lei, iar la balcon 100 lei. Acestea se pot achiziționa de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și de pe www.ticketstore.ro.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Motive nebunești, dar adevărate, pentru care oamenii au cerut divorț

Cuplurile au promis că vor rămâne împreună „până când moartea îi va despărți”, dar niște evenimente nedorite le-au ieșit în cale. 1,3 milioane de motive În ianuarie 1997, o femeie din California a cerut divorțul după 25 de ani de ceea ce soțul ei credea că a fost o căsnicie fericită. Motivul real nu a ieșit la iveală decât doi ani mai târziu. Pe 28 decembrie 1996, cu doar 11 […]

today31 octombrie 2022

0%