Life

Pe 7 noiembrie, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru ”ELIXIR”

today23 septembrie 2022

Fundal

Luni, 7 noiembrie, ora 19:00, în Sala Barbu Știrbei, va avea loc piesa de teatru ”ELIXIR”. Dragostea este oare un sentiment declanşat de un proces chimic, sau este pur și simplu un miracol al spiritului, imposibil de explicat? Foşti iubiţi, Adam şi Louise trăiesc la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, el la Paris, ea în Montréal. Corespondând pe e-mail, cei doi îşi evocă trecutul comun, rănile încă neînchise, momentele de bucurie, dar şi noile relaţii. Ceea ce-i apropie însă a doua oară este prietenia, construită de comun acord şi însoţită de o provocare: ar putea să-şi reînvie dragostea tocmai vorbind despre dragoste?

Eric-Emmanuel Schmitt, observator minuţios şi lucid al capriciilor inimii, reuşeşte să transpună în această piesă, cu fine şi surprinzătoare nuanţe, parcursul plin de capcane al unei legături amoroase tipice pentru vremurile noastre.Distribuția : MAIA MORGENSTERN ; MARIUS BODOCHI. Regia: MARCEL TO. Preț bilet sală : 120 lei, preț bilet balcon : 100 lei. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și de pe www.ticketstore.ro, tel : 0784 202 738.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” va organiza Nocturna Bibliotecilor

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași, cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, organizează un eveniment cultural desfășurat la nivel național, cea de-a XIII-a ediție a Nocturnei Bibliotecilor, numită simbolic Share location @ BIBLIOTECĂ, eveniment inițiat de Asociația Națională a Bibliotecilor Publice din România, prilejuit de campania de activare nocturnă a bibliotecilor din România. În data de 30 septembrie 2022, începând cu ora 18.00, în continuarea programului normal de lucru al bibliotecii, până la miezul nopții, instituția va găzdui o multitudine de […]

today23 septembrie 2022

0%