Life

Pe ce a cheltuit Nicolas Cage 150 de milioane de dolari

today4 ianuarie 2023

Fundal

Viețile celebrităților de la Hollywood par adesea pline de farmec, dar chiar și cele mai mari vedete au făcut câteva alegeri îndoielnice cu banii lor. De la muzicieni la vedete de film, uneori faima și averea duc la cheltuieli dezastruoase. Și Nicolas Cage nu este diferit. Cu un Oscar, o listă impresionantă de merite în filme și un nou copil pe drum, actorul pare să facă tot ce vrea. Și ei bine, a făcut-o mereu.

Nicolas Cage a investit o grămadă de bani în 15 case, potrivit People. Aceasta include conacul LaLaurie din New Orleans, pe care l-a cumpărat în 2007 pentru 3,4 milioane de dolari. Este cunoscută drept una dintre cele mai bântuite case din America. El a achiziționat, de asemenea, 40 de acri de spațiu privat pe insulă care fuseseră pe piață pentru 3 milioane de dolari. Pentru a completa insula, în 2006, el a cumpărat patru iahturi de lux în valoare de 20 de milioane de dolari, inclusiv unul pe nume Sarita, care a venit cu un jacuzzi, o sală de sport și camere pentru 12 oaspeți.

În 2007, Nicolas Cage l-a întrecut pe Leonardo DiCaprio pentru un craniu de dinozaur vechi de 70 de milioane de ani, care l-a costat 276.000 de dolari. Actorul a luat și o mașină sport de lux din 1971 de la regretatul șah al Iranului pentru 446.820 de dolari. Dragostea lui Cage pentru animalele de companie exotice a făcut ca vedeta Ghost Rider să spargă banii de mai multe ori. A cumpărat două cobra regale (Moby și Sheba) pentru 276.000 de dolari și o caracatiță cu 150.000 de dolari. Și chiar în 1997, actorul a cheltuit 150.000 de dolari pentru o primă ediție a cărții de benzi desenate Superman, intitulată Action Comics No. 1.

Deși a fost în pragul falimentului, Nicolas Cage a reușit să-și câștige banii înapoi prin muncă asiduă, investiții bune și determinare pură. Viitorul său film, The Unbearable Weight of Massive Talent, atrage multă atenție pentru premisa sa. Regizat de Tom Gormican, dintr-un scenariu pe care l-a scris împreună cu Kevin Etten, filmul îl joacă pe Cage ca o versiune fictivă a lui.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Celebritățile de care publicul s-a săturat în 2022

Ranker, un site cunoscut în SUA, a făcut un clasament cu „Celebritățile de care ne-am săturat în 2022”, iar publicul internațional a votat în funcție de antipatii. Surprinzător sau nu, în vârful clasamentului se află o personalitate publică despre care am tot aflat lucruri mai mult sau mai puțin plăcute. Prințul Harry și Meghan Markle au fost catalogate drept cele mai enervante celebrități din 2022, iar acest lucru s-a întâmplat […]

today4 ianuarie 2023

0%