Actual

Pe data de 14 martie, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru „O farsa de doi lei (si zece bani)”

today9 martie 2023

Fundal

Pe data de 14 martie, la ora 18.00, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru „O farsa de doi lei (si zece bani)”. Comedia reunește mai mulți actori cunoscuți Dragoș Huluba, Cătălina Grama Jojo, Andrei Mateiu, Paula Chirilă, Paul Ipate și Maria Obretin. Spectacolul este regizat de Răzvan Oprea.

Trei cupluri, o casă de vacanță închiriată și tradiția unor vacanțe împreună și pline de istorii simpatice înseamnă o rețetă a unei prietenii frumoase. Publicul se va amuza într-o comedie scrisă de Marc Fayet care se joacă în Franța de foarte mulți ani având mare succes. Prețul unui bilet este 100 lei, acestea se pot achiziționa de la Centrul Județean de Cultura și Creație.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Vedete care au căzut cu avionul, dar au reușit să supraviețuiască

Uneori, călătoriile cu avionul devin riscante, iar pasagerii trebuie să știe că există posibilitatea ca ceva să se strice în timpul deplasării. Ei bine, asemenea scenariu înfricoșător li s-a întâmplat câtorva celebrități, însă ele au reușit să scape cu viață din întregul incident și să povestească apoi despre el. Jennifer Lawrence În 2021, frumoasa actriță s-a decis să spună adevărul. În 2017, ea se afla în drum spre New York […]

today8 martie 2023

0%