Actual

Pe data de 14 martie, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru „O farsa de doi lei (si zece bani)”

today31 ianuarie 2023

Fundal

Pe data de 14 martie, la ora 19.00, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru „O farsa de doi lei (si zece bani)”. Comedia reunește mai mulți actori cunoscuți Dragoș Huluba, Cătălina Grama Jojo, Andrei Mateiu, Paula Chirilă, Paul Ipate și Maria Obretin. Spectacolul este regizat de Răzvan Oprea care semnează traducerea și adaptarea textului lui Marc Fayet, unul dintre cei mai premiați autori francezi de comedie.Trei cupluri, o casă de vacanță închiriată și tradiția unor vacanțe împreună, cool, burgheze și pline de istorii simpatice înseamnă o rețetă a unei prietenii frumoase. Cănd 2,20 euro sunt lăsați pe o măsuță din casa de vacanță ca un test, dispariția lor miraculoasă generează un val de mărturisiri care le pune în pericol vacanța.

Spre surprinderea dar și amuzamentul spectatorilor, această sumă infimă face posibilă distrugerea unor prietenii, crearea de alianțe, activarea unor forme atroce de lăcomie și egoism.Ceea ce se întâmplă îl va surprinde chiar și pe autorul farsei pentru ca ”dezastrul din cuplu”, băgat întotdeauna sub covor, reușește cumva să explodeze exact atunci când nu îți dorești ca ”rufele să fie spălate” alături de prieteni. Publicul râde și își învață lecția într-o comedie scrisă de Marc Fayet care se joacă în Franța de foarte mulți ani cu foarte mare succes.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Katy Perry regretă că a refuzat să lucreze cu Billie Eilish

Katy Perry și-a dezvăluit regretul „uriaș” că a pierdut ocazia de a lucra cu Billie Eilish. Cântăreața a spus că a avut șansa de a colabora cu Eilish la melodia ei de succes, „Ocean Eyes”, dar a refuzat după ce a crezut că melodia este „plictisitoare”. Într-un videoclip TikTok, artista a povestit unui grup de fani despre colaborarea care ar fi putut prinde viață. Perry a spus că a primit […]

today30 ianuarie 2023

0%