Administrație

Persoanele cu handicap grav sau accentuat pot beneficia de gratuități la transport

today10 iulie 2023

Fundal

Persoanele cu handicap grav sau accentuat pot beneficia de gratuități la transport, transmite DGASPC Călărași. Astfel, anul acesta, ei pot alege una dintre facilități: acordarea gratuității la transportul interurban-24 de bilete pentru persoana cu handicap grav și 12 călătorii pentru handicap accentuat, decontarea bonurilor fiscale de carburant necesar deplasării cu autoturismul- 1500 lei pentru persoana cu handicap grav și 750 lei pentru persoana cu handicap accentuat.

A treia facilitate este acordarea bonurilor de carburant-1500 lei pentru persoana cu handicap grav și 750 lei pentru persoana cu handicap accentuat. Toate cererile se depun la sediul Serviciului pentru Adulți cu Handicap, din cadrul DGASPC Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrările pe șantierul deschis pe strada București avansează

Lucrările pe șantierul deschis pe strada București avansează. Se acționează în 4 puncte, a transmis primarul Marius Dulce. Pe tronsonul cuprins între B-dul Cuza Vodă și str. Eroilor, în lungime de 750 de metri, se lucrează la realizarea stratului superior de fundație și în cel mai scurt timp, în jurul datei de 15 iulie, se va turna și primul strat de asfalt. Pe str. Prel. București, o echipă a constructorului […]

today10 iulie 2023

0%