Administrație

Persoanele cu handicap grav sau accentuat pot beneficia de gratuități la transport

today10 iulie 2023

Fundal

Persoanele cu handicap grav sau accentuat pot beneficia de gratuități la transport, transmite DGASPC Călărași. Astfel, anul acesta, ei pot alege una dintre facilități: acordarea gratuității la transportul interurban-24 de bilete pentru persoana cu handicap grav și 12 călătorii pentru handicap accentuat, decontarea bonurilor fiscale de carburant necesar deplasării cu autoturismul- 1500 lei pentru persoana cu handicap grav și 750 lei pentru persoana cu handicap accentuat.

A treia facilitate este acordarea bonurilor de carburant-1500 lei pentru persoana cu handicap grav și 750 lei pentru persoana cu handicap accentuat. Toate cererile se depun la sediul Serviciului pentru Adulți cu Handicap, din cadrul DGASPC Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Aceste 6 semne zodiacale vor avea mare noroc și se vor îmbogăți în 2023

1. Fecioara Fecioara se numără printre zodiile cu cel mai mare potențial de îmbogățire în 2023. Se vor deschide o mulțime de uși pentru ele, conducându-le în vârful succesului. Tendința lor de a face totul perfect va aduce numai lucruri bune. Mediocritatea nu este pentru ele anul acesta. 2. Taur Pentru Taur, anul acesta promite a fi cel mai bun moment pentru a-și dezvolta talentele profesionale. Acesta va fi factorul […]

today10 iulie 2023

0%