Administrație

Peste 300 de tineri din Tulcea, Galați, Ialomița, Ilfov și Călărași au participat în cadrul turneului de fotbal “Călărași CUP”

today8 mai 2023

Fundal

Peste 300 de tineri fotbaliști din județele Tulcea, Galați, Ialomița, Ilfov și Călărași au luat parte la două zile de competiții sportive intense în cadrul turneului de fotbal “Călărași CUP”. Evenimentul, organizat pe terenul Ion Comșa din Călărași, a fost susținut de Ecoaqua Călărași și a avut un mare succes, potrivit canalsud.ro. Premiile au fost oferite de Ecoaqua Călărași, iar cel mai bun portar, golgheterul și cel mai bun jucător au fost recunoscuți pentru performanțele lor în cadrul competiției.

“Am petrecut la baza sportivă Ion Comșa, alături de micii fotbaliști înscriși la startul competiției Călărași Cup. O bucurie să-i vezi alergând, căutând cele mai bune unghiuri pentru a înscrie, iar apoi plângând de emoție la înmânarea cupelor. Să vă păstrați energia și să animați mereu viața sportivă locală. Felicitări organizatorului, Ecoaqua Călărași!” – a transmis Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, potrivit sursei citate.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Str. Bucureşti va fi închisă traficului rutier între B-dul Cuza Vodă şi str. Tudor Vladimirescu

În atenţia participanţilor la trafic ‼️ Începând de astăzi, 8 mai 2023, str. Bucureşti va fi închisă traficului rutier între B-dul Cuza Vodă şi str. Tudor Vladimirescu pentru lucrări ce se efectuează în cadrul proiectului de „Reducere a emisiilor de carbon în municipiul Călăraşi prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local”. Vă recomandăm să alegeţi rutele alternative: str. Progresul, str. Rahova sau B-dul. Republicii.

today8 mai 2023

0%