Life

PETA îi ia apărarea lui Kylie Jenner

today26 ianuarie 2023

Fundal

PETA vine în apărarea lui Kylie Jenner. Vedeta a participat luni la spectacolul de couture Schiaparelli de primăvară 2023 de la Petit Palais din Paris, purtând o rochie cu un cap de leu în mărime naturală atașat de ea și, aceasta fiind criticată pe rețelele de socializare. Aceeași rochie a fost purtată și de modelul Irina Shayk pe pasarelă, iar spectacolul a prezentat și capetele realiste ale unui leopard de zăpadă și ale unui lup, atașate de hainele purtate de Shalom Harlow și, respectiv, Naomi Campbell. Mulți din online erau îngrijorați de faptul că aceste rochii prezentau capete de animale adevărate, totuși, toate au fost sculptate manual din spumă, brodate manual cu blană artificială de lână și mătase și apoi pictate manual pentru a arăta cât mai realist posibil.

În timp ce unii au acuzat-o pe Jenner că promovează vânătoarea de animale mari, People for the Ethical Treatment of Animals au considerat că cei care au găsit probleme cu aceste ținute duceau lucrurile puțin prea departe. PETA a apărat colecția Schiaparelli într-o declarație, numind capete de animale „inovatoare”. Președintele PETA, Ingrid Newkirk, a scris: „Aspectele lui Kylie, Naomi și Irinei celebrează frumusețea animalelor sălbatice și poate fi o declarație împotriva vânătorii de trofee, în care leii și lupii sunt sfâșiați pentru a satisface egoismul uman”. Ea a adăugat: „Aceste capete de animale tridimensionale fabulos de inovatoare arată că acolo unde există voință, există o cale. Încurajăm lumea să rămână cu modele 100% fără cruzime, care prezintă ingeniozitatea umană și previn suferința animalelor.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

30 de câini au fost adoptați în acest an

Câinii fără stăpân sunt animale de companie care au fost abandonate sau au scăpat din grădina sau curtea proprietarului lor. Acestea pot fi găsite în orașe sau în zone rurale și pot fi periculoase dacă nu sunt tratate cu precauție. Organizațiile de protecție a animalelor se ocupă de câinii fără stăpân, prin prinderea și adoptarea lor sau prin sterilizarea și marcarea lor pentru a preveni reproducerea. Serviciul Public pentru Gestionarea […]

today26 ianuarie 2023

0%