Life

Piesa de teatru “Caragiale de vină!” se joacă astăzi la Călărași

today14 iunie 2022

Fundal

Sala de spectacole “Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași va găzdui astăzi, 14 iunie 2022, de la ora 19:00, piesa de teatru “Caragiale de vină!”.

De fiecare dată când ne descoperim cu musca pe căciulă, cel mai simplu este să dăm vina pe ceilalți. La scară istorică, “vinovatul” pare a fi nenea Iancu. Privirea lui ne “ceartă” și azi. Dar nu oglinda lui e defectă, ci noi suntem neschimbati. Harul lui Matei Vișniec ne ajută să râdem în continuare de noi. Cu curaj și bunăvoință. Spectacolul oferă cele mai bune argumente pentru o întâlnire memorabilă cu personajele care am rămas. Ultima noastră șansă, râsul de bună calitate. La teatru!

Din distribuție fac parte actorii: Sabina Mitrea, Robert Poiană, Răzvan Răduță și Virginia Vasilache. Textul îi aparține lui Matei Vișniec, iar regia, lui Mihai Lungeanu.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria Călărași continuă înființarea de noi parcări

Primăria Municipiului Călărași a demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a carosabilului şi a trotuarelor, precum şi de amenajare a locurilor de parcare de reşedinţă, pe tronsonul cuprins între Şcoala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” şi Banca Raiffeisen (Piaţa Orizont), în zona blocurilor I1, I2, I4, I23, I24, I25, M19 şi M20. Investiţia, susţinută integral de la bugetul local, este realizată de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi, a anunțat primarul Călărașiului, Marius […]

today14 iunie 2022

0%