Life

Piesa de teatru „Fanteziile soțului meu” se va juca pe 3 noiembrie

today28 septembrie 2023

Fundal

Vineri, 3 noiembrie, la ora 19.00, la sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru „Fanteziile soțului meu”. Pentru a menține flacăra aprinsă, soții Cucu dau curs unor fantezii năucitor de neașteptate. Dar cum legile lui Murphy sunt general valabile, scenariul lor se transformă într-un haos de grup. Sau, mai degrabă, într-o încercare disperată de a reînvia ce se poate reînvia cu tot ce ai la îndemână – un instalator, un hoț, o rudă și alte obiecte de prin casa omului.

Fanteziile soțului meu”. – o super comedie în care se demască căsniciile și vedem tot ce se întâmplă în viața amoroasă a celor cu vechime în „minunata lume” de familie. Din distribuție fac parte: Livia Taloi, Pavel Bârsan, Andrei Necula, Alin Brancu și Iuliana Mărgărit, în regia lui Alin Brancu. Prețul unui bilet este 48 lei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Perechi de actori care se potrivesc în filme

Probabil ați observat că unii actori celebri apar destul de des împreună în filme diferite. De foarte multe ori munca lor reciprocă devine o adevărată descoperire în cariera ambilor actori. De exemplu, asta s-a întâmplat exact cu Ryan Gosling și Emma Stone. Mai mult, un astfel de parteneriat pe ecran ar putea deveni începutul unei prietenii pe termen lung și al unei uniuni artistice impresionante. Adam Sandler și Rob Schneider […]

today28 septembrie 2023

0%