Actual

Piesa de teatru „Soț de vânzare” se va juca la sala Barbu Știrbei pe 11 octombrie

today5 octombrie 2023

Fundal

Pe 11 octombrie, la ora 19:00, în Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru Soț de vânzare. Oxana, o tânară „modernă” îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra sumei de douăzeci de mii”.

Andrei Vasilievici pare să facă toți banii. Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Din distribuție fac parte Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea. Prețul unui bilet la spectacol este 60 lei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 greșeli în relația de cuplu și cum să le îndrepți

În mod eronat credem că iubirea este suficientă pentru a avea o relație de cuplu fericită. Relațiile fericite însă nu se întâmplă accidental. Este nevoie de doi oameni sănătoși emoțional, iubitori, cu încredere de sine, care să se angajeze să fie cei mai buni parteneri. Ei pot avea avea 30, sau poate 75 de ani. Nu contează de cât timp sunt împreună. Uneori de 3, alteori de 30 de ani. […]

today5 octombrie 2023

0%