Actual

Piesa de teatru Tache, Ianke și Cadâr se va juca la Sala Barbu Știrbei

today14 septembrie 2022

Fundal

Pe 27 septembrie, ora 20:00, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru Tache, Ianke și Cadâr. La peste şase decenii de la montarea lui Toscani, Horaţiu Mălăele readuce pe scenă cele trei tipologii umane, întrupându-l pe evreul Ianke şi distribuindu-i în rolurile turcului Cadâr şi românului Take pe Răzvan Vasilescu şi pe Mihai Constantin.

Alături de cei trei interpreţi principali, din distribuţie vor mai face parte: Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Vârlan şi Matei Constantin. Scenografia spectacolului i-a fost încredinţată Mariei Miu. Biletele se pot achiziționa DOAR online de pe următoarele platforme:

www.ticketstore.ro, www.iabilet.ro.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Podcastul lui Meghan Markle intră în pauză după moartea Reginei Elisabeta

Meghan Markle își întrerupe temporar podcastul Arhetipuri după moartea Reginei Elisabeta la sfârșitul săptămânii trecute. După ce a debutat luna trecută și a lansat primele trei episoade care prezintă conversații personale cu vedete precum Serena Williams, Mariah Carey și Mindy Kaling, Meghan a decis să intre în pauza cu serialul pentru a-i aduce respect regretatului monarh. Spotify a confirmat știrea luni, schimbând secțiunea „Despre” a podcastului pentru a spune că […]

today14 septembrie 2022

0%