Actual

Piesa INNEI: ”UP”, cea mai difuzată pe radio-urile din 5 țări

today4 februarie 2022

Fundal

INNA se află pe locul 1 în topurile pieselor difuzate pe radio în Rusia, Polonia, Bulgaria, Lituania și România cu piesa ”UP”, potrivit bravonet.ro. Melodia a fost relansată împreună cu superstarul de origine jamaicană Sean Paul cu videoclip oficial care în mai puțin de o lună are peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cu un șir impresionant de hituri, numeroase premii și concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și Orientul Mijlociu, INNA este cu adevărat un fenomen muzical. Cea mai incitantă voce nouă din lumea dansului, artista a strălucit în topurile globale cu hituri precum „Hot”, „Sun Is Up” sau „Déjà vu”, colaborând cu nume internaționale ca Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magán, JBalvin, Yandel și a ajuns pe primele locuri în zeci de țări, din România până în Japonia, Mexic, Turcia, Argentina, Spania, Finlanda, Polonia și SUA.

Albumul ei ”YO” a fost lansat sub eticheta lui Jay Z, Roc Nation, reprezentând artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey și mulți alții. INNA a câștigat mai multe premii MTV Europe, Romanian Music Awards și RRA Awards, iar în 2012 a devenit prima și singura artistă europeană care a atins 1 miliard de vizualizări pe YouTube.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Gheața formată în 2.000 de ani pe Muntele Everest s-a topit în aproximativ 25 de ani

Cel mai înalt ghețar de pe cel mai înalt munte din lume se topește în fiecare an din cauza schimbărilor climatice induse de om, arată un nou studiu. Descoperirile servesc drept avertisment că topirea rapidă a ghețarilor în unele dintre cele mai înalte puncte ale Pământului ar putea duce la înrăutățirea impactului asupra climei, inclusiv avalanșe mai frecvente și uscarea surselor de apă de care depind aproximativ 1,6 miliarde de […]

today4 februarie 2022

0%