Life

Piesa „Levitating” îi aduce lui Dua Lipa premii importante

today2 decembrie 2022

Fundal

Al doilea album din 2020 al lui Dua Lipa, „Future Nostalgia”, este plin de hituri dance-pop, dar nu avut avut succesul piesei „Levitating”.

Una dintre cele două melodii de pe album care vor fi certificate cvadruplu de platină de către RIAA, „Levitating” a strâns 1,3 miliarde de streamuri, 539.000 de vânzări și un audiență difuzată de peste 5 miliarde de ascultători, per Luminate. A fost numită melodia Billboard cu numărul 1 Hot 100 pentru tot anul 2021, chiar dacă a atins apogeul pe locul 2 în topul săptămânal. Piesa a rămas, de asemenea, în Top 40 din Hot 100 timp de mai bine de un an și în Top 10 timp de 41 din acele săptămâni – un record pentru o melodie a unei artiste.

Levitating” a devenit punctul culminant al turneului de succes al lui Lipa „Future Nostalgia”, unde a cântat-o de pe o platformă deasupra publicului. A fost lansat în două remixuri oficiale – unul cu Madonna și Missy Elliott și unul cu DaBaby.

Deloc surprinzător, cântecul a fost creat într-o atmosferă de petrecere – în mare parte într-o singură zi la Sarm Studios din Londra – de Dua și co-scenarii Clarence Coffee Jr., Sarah Hudson și Stephen „Koz” Kozmeniuk, acesta din urmă a produs cântecul.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

A fost inaugurat Târgul de Crăciun de la Călărași

Ieri a fost inaugurat Târgul de Crăciun de la Călărași. Sute de călărășeni au fost prezenți pe platoul din fața Centrului de Cultură, când pe scenă a urcat și primul artist, dintre cei anunțați, Andia a fost prezentă la târg. Magia de Crăciun va pluti în aer timp de O LUNĂ pe esplanada de la Consiliul Judetean Călărași. Căsuța Moșului își așteaptă vizitatorii în foaierul Centrului Județean de Cultură și […]

today2 decembrie 2022

0%