Life

Pink dezvăluie „urgența medicală de familie” care a forțat-o să-și anuleze spectacolele

today20 octombrie 2023

Fundal

Pink a dezvăluit că o infecție respiratorie – pe care a etichetat-o drept „problemă medicală de familie” la începutul acestei săptămâni – a determinat-o să anuleze mai multe spectacole din turneul ei Trustfall.

Îmi pare profund rău să vă spun că am o infecție respiratorie și medicul meu mi-a spus că nu pot participa la spectacolele de la Vancouver vineri și sâmbătă”, a spus ea într-o declarație pe Instagram joi seară.

Live Nation lucrează la noi date pentru a reprograma spectacolele”, a adăugat ea. „Aștept cu nerăbdare să cânt în Vancouver și să organizez un spectacol incredibil pentru toată lumea.”

Între timp, le doresc tuturor multă sănătate și le transmit multă dragoste.”

Hi-maker-ul „So What” și-a anulat inițial emisiunile de miercuri și joi seara din Tacoma, Washington, din cauza „problemelor medicale ale familiei” care necesitau „atenție imediată”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cele mai rele semne zodiacale

Scorpion Scorpionul, unul dintre cele mai rele semne zodiacale ale anului 2023, posedă o intensitate și un întuneric inerent. Acest semn este renumit pentru capacitatea sa de a manipula, lăsând distrugerea în urma lui. Trecând de la farmec la răutate, natura rea a Scorpionului iese la iveală cu pricepere vicleană. Mânat de o dorință nesățioasă de putere, Scorpionul nu se oprește la nimic pentru a-și atinge obiectivele. În plus, își […]

today20 octombrie 2023

0%