Life

Podcastul lui Meghan Markle intră în pauză după moartea Reginei Elisabeta

today14 septembrie 2022

Fundal

Meghan Markle își întrerupe temporar podcastul Arhetipuri după moartea Reginei Elisabeta la sfârșitul săptămânii trecute. După ce a debutat luna trecută și a lansat primele trei episoade care prezintă conversații personale cu vedete precum Serena Williams, Mariah Carey și Mindy Kaling, Meghan a decis să intre în pauza cu serialul pentru a-i aduce respect regretatului monarh. Spotify a confirmat știrea luni, schimbând secțiunea „Despre” a podcastului pentru a spune că „Noile episoade de Arhetipuri vor fi întrerupte în timpul perioadei oficiale de doliu pentru Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a”. Platforma de streaming nu a anunțat încă când va reveni seria.

După ce au renunțat oficial din funcțiile lor de membri ai familiei regale la începutul anului 2020, Meghan și soțul ei, Prințul Harry, au anunțat că au semnat un acord de 25 de milioane de dolari pentru un parteneriat pe mai mulți ani cu Spotify prin intermediul companiei lor de producție Archewell Audio. Ca parte a acestui contract, ei au anunțat, de asemenea, că se vor angaja să producă programe care „întărește și distrează publicul din întreaga lume; evidențiază perspective și voci diverse; și construiește comunitatea prin experiență, narațiuni și valori comune.”

Potrivit unui comunicat de presă care anunță Archetypes, podcastul „investiga etichetele care încearcă să rețină femeile” și o prezintă pe ducesă în conversații cu diverși istorici și experți, în timp ce aceștia încearcă să „descopere originea acestor stereotipuri și au necenzurat. conversații cu femei care știu prea bine cum aceste tipărituri modelează narațiunile.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

La Călărași va avea loc „Parada Retromobil”

Retromobil Club România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călăraşi, organizează sâmbătă, 17 septembrie, la Călăraşi „Parada Retromobil”, o „poveste” care a început acum şase ani, atunci când câteva automobile de epocă au defilat pe străzile Călăraşiului. 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 evenimentului este următorul: între 𝟎𝟗:𝟑𝟎 – 𝟏𝟎:𝟑𝟎: întâlnirea participanţilor în parcarea Brico Depot Călăraşi, între 𝟏𝟎:𝟑𝟎 – 𝟏𝟏:𝟑𝟎: fefilare pe străzile oraşului, între 𝟏𝟏:𝟑𝟎 – 𝟏𝟒:𝟎𝟎: Prezentarea autovehiculelor publicului pe platoul din faţa […]

today14 septembrie 2022

0%